Kako doći?

Kako doći?


Ako biste tražili mjesto za život primjeren čovjeku, mimo industrijskih i urbanih sklopova svijeta u kojem živimo, zacijelo biste među mnogima odabrali Zagorje. Oaza je to sačuvane prirode, zelenila, čistoga zraka, te blagih i zdravlju ljekovitih voda. Kulturno nasljeđe feudalizma na ovom području označava sklad arhitekture mnoštva burgova i dvoraca sa idiličnošću prirode.

Zrakom

Zagorje je odlično povezano sa ostatkom Hrvatske, ali i Europe. Pa je tako jedan od načina planiranja vašeg puta u Zagorje - zrakom. Nalazi se u blizini svih većih zračnih luka u ovom dijelu Europe.

Zračna luka Franjo Tuđman - 40 km
Maribor - 27 km 
Ljubljana - 160 km
Graz - 87 km
Hévíz-Balaton Airport - 90 km
Beč - 217 km

Zračna luka Franjo Tuđman

Ulica Rudolfa Fizira 1

Tel: +385 60 32 03 20

Mail:
info@mzlz-zagreb-airport.hr

Web:
www.zagreb-airport.hr

Cestom

Jedan od najefikasnijih načina kako doći do Zagorja jest - cestom. Čvorište velikih autocesta i odlična cestovna povezanost ne samo sa velikim Hrvatskim gradovima, već i Europskim čini Zagorje odličnom destinacijom za putovanje cestom. Uz to uživat ćete u pogledu na prekrasne krajobraze koji će vas pratiti vašim putem.

Vlakom

Vaš put u Zagorje moguć je i željeznicom. Sve veće destinacije u Zagorju povezane su međusobno željeznicom. Tako da svoj put u Zagorje možete izvršiti vlakom sa svih većih putničkih kolodvora u Europi.

Hrvatske željeznice
informacije@hzpp.hr
www.hzpp.hr

Pogledaj vozni red

Vollo

Pronalazak, usporedba i bookiranje karata online.

Vrh